Tant Carin

Stickning, virkning, broderi och annat från mitt liv som tant

Carins hundar

Lämna en kommentar

I går tog jag ett stort steg mot min framtid som områdets Crazy Dog Lady: jag hämtade hem min andra hund. Även den här gången är hon från Hundhjälpen. Även den här gången en äldre dam, som jag fick åka och möta på Arlanda.

Jag skulle kunna skriva massor om det hela, men det här inlägget är främst till för att jag ska få skryta. Skryta om hur cool mitt nya tillskott Signe är, och om hur underbar min trogna, gamla Lisa är.

Signe har aldrig bott inomhus förut, så det är mycket som är nytt för henne, men hon har klarat det mesta galant hittills. Hon har nu varit här lite drygt ett dygn, och hon har redan bott in sig på sin fäll i sovrummet, lärt sig att säga till när hon behöver ut, att gå både nerför och uppför trapporna (uppför krävs det visserligen stor hjälp i form av köttbullsbitar på varje avsats), och att gå hyfsat bra i koppel. Jag är så oerhört imponerad av henne!

Och Lisa är lika cool hon. Jag trodde att hon eventuellt skulle bli tjurig och protestera mot Signe när hon kom hit, men hon varit alltigenom snäll och välkomnande mot sin nya ”syster”. Hon har till och med försökt leka lite med Signe! Hon är nog däremot rätt nöjd med att Signe hittills inte visat något intresse av att hoppa upp i sängen, så att hon får ha den helt för sig själv ett tag till.

Signe på promenad

Även om hon har bott in sig bra hittills så är Signe fortfarande lite hyper, och hon har svårt att stå still länge nog för att bli fotograferad. Den här bilden lyckades jag ta med hjälp av en köttbulle som jag höll upp bakom telefonen…

 

Annonser

Författare: camaliv

En poptant till argbigga som knarkar stickning, TV-serier samt choklad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s