Tant Carin

Stickning, virkning, broderi och annat från mitt liv som tant

Dag 13 – Den här veckan

1 kommentar

Kort sammanfattning av veckan:

Det här är veckan då jag ringer till Stubos felanmälan fyra gånger på fyra dagar (vi får se om det blir 7 for 7 innan veckan är slut). Tre gånger för vår trasiga hissjävel och en gång för ett trasigt torkskåp i en av tvättstugorna.

 

Något längre sammanfattning av veckan:

Måndag: Blir väckt av ett samtal från dolt nummer. Praktiksökningstider som det är hostar jag till mig lite snyggt och försöker låta som en pigg, alert och socialt begåvad människa. Lyckas sådär, men blir ändå kallad till intervju på SR International. Ska dit på måndag.

Tisdag: Föreläsning med Jesper Strömbäck. Nu har jag äntligen satt någon sorts personlighet till alla de böcker jag och Skånemiffot använde för vår vetenskapliga rapport i våras.

Onsdag: Sjukhusbesök. Fick en massa elektroder fastsatta på armarna och händerna. Att få massvis med elektriska stötar genom sig är inte att rekommendera. Jag var öm i någon timme efteråt, och det kom ”efterchockar” lite då och då under resten av dagen.

Torsdag: Föreläsning med Lars Nord. Har därmed fått både röst och ansikte till samtliga Sundsvallsanknutna författare till materialet vi använde i tidigare nämna veteskapliga rapport. Även dagen då jag formellt blir erbjuden en praktikplats i Eskilstuna.

Fredag: Jag ska städa min (o)sanitära (o)lägenhet (see what I did there?!). På kvällen kommer det nämligen folk hit för vad jag valt att kalla ”Nördkväll”! Det blir På spåret, sällskapsspel och allmänt mys med härliga människor.

Lördag: Tänkte ta en långpromenad med Anna och en massa hundar, packa några flyttkartonger till samt slänga en massa skit jag inte behöver. Om jag hinner med allt det och dagen fortfarande inte är slut så är jag väl så illa tvungen att plugga lite också.

Söndag: Inga planer än. Sitta och beklaga mig över att min dator tycks gå i självmordstankar, förmodligen. Alternativt packa lite fler kartonger. Vad som helst för att slippa plugga.

Annonser

Författare: camaliv

En poptant till argbigga som knarkar stickning, TV-serier samt choklad.

One thought on “Dag 13 – Den här veckan

  1. Pingback: Dag 20 – Den här månaden « Bara Carin – I brist på bättre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s