Tant Carin

Stickning, virkning, broderi och annat från mitt liv som tant

The bitch is back (again)!

Lämna en kommentar

Eftersom jag lagt ner det där med Kåridåren är jag nu tillbaka här. Bloggen på hemsidan kom dessutom aldrig igång, på grund av många saker, men allra mest på grund av stress och en viss psykisk ohälsa hos undertecknad.

Jag tänker inte ägna någon egentlig tid eller plats åt att ge en sammanfattning över vad som hänt sedan jag skrev här sist. Ni som är intresserade vet redan eller frågar på annat håll. Jag ska i alla fall försöka komma igång med att skriva här rätt ofta igen.

I dag har jag haft en bra dag, på det stora hela.
Jag gick och la mig svintidigt igår kväll. Sov innan klockan hade slagit 11. Känns som att det inte riktigt är tillåtet för en kvinna i fertil ålder att göra så en lördagkväll, men när man varit vaken sedan klockan 6 och sjungit med kören hela dagen så känns det som att man är ursäktad. Det finns andra helger som kan ägnas åt synderier och dylikt.
Jag vaknade vid 10-tiden, efter härliga 11 timmars sömn. Efter en lååååång frukost och en härlig promenad med lilla Lisa var det dags att masa sig ner till tvättstugan med min lilla kasse med tvätt. Denna renlighetsritual peppade mig för att röja ur min klädkammare. Där hittade jag två kartonger med julgrejer som jag inte hade tagit ner till källarförrådet.
När jag bar ner dem till mitt gigantiska förråd (större än vissa av mina studiekamraters lägenheter) fick jag helt plötsligt nog av all skit som låg där nere. När jag flyttade in i augusti hade nämligen mitt förråd stått olåst sedan januari, vilket gjorde att det hade fått fungera som soprum för en hel del av mina grannar. Halva förrådet var belamrat med skit.
Så jag började glatt sortera. Jag hittade faktiskt några tomma anteckningsblock som jag gladeligen tog. I övrigt bestod skiten i stort sett av följande:

– Massor med frigolit.
– Massor med kartonger.
– Dockor, en kulram och lite andra leksaker.
– En halv röd metallskylt från ICA med ordet ”prisvärt” på.
– Ett ADSL-modem.

När jag burit upp en vända med skit så såg jag att någon vänlig fyllosjäl lämnat en trasig, men fungerande, kundvagn utanför grovsoprummet. Så jag tog med den ner i källaren och fyllde den med skit i två omgångar, och sedan var mitt förrådet ingen soptipp längre, utan bara ett förråd.

Annonser

Författare: camaliv

En poptant till argbigga som knarkar stickning, TV-serier samt choklad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s