Tant Carin

Stickning, virkning, broderi och annat från mitt liv som tant

ESC-skandalen

Lämna en kommentar

Jag tänker prata om ESC-skandalen. Nej, inte det att Perelli kom på 18e plats, för det bryr jag mig inte i. Vi säger ju varje år ”åh, Sverige har en så bra låt, vi är segertippade”. Vi sa det med Lena Ph, vi sa det med Carola, vi sa det med The Ark, och hur faan gick det då?
Nej, jag har slutat tro på det svenska schlagerundret. Och OM vi nu skulle ta och vinna skiten igen, så vill jag att vi ska göra det med någon som jag tycker är bra. Så bra är hon faktiskt inte, allas vår dragqueen look-alike. Jag tycker inte att hennes röst lät så perfekt som många vill få det till. Däremot fanns det många andra sångare som lät betydligt sämre, som Tyskland…

Nej, den skandalen jag vill prata om är det faktum att Turkiet inte vann. Deras låt var klart bäst, enligt min åsikt. Jag blev lite förälskad i den måste jag säga.
Sedan att Grekland fick en så bra placering är för mig helt ofattbart. Jag minns inte ens hur den går, så intetsägande var den. Det jag minns var att det var fånig tuggummipop och en tjej med långt och överdrivet svallande hår och en rosa klänning. Kan det bli värre? Det skulle i så fall varit om Alexander Bard hade dykt upp med sina shorts…
Jag får kalla kårar bara vid tanken…

För övrigt tänker jag nämna Bonde söker Fru. Jag kikade lite på eländet nyss, och jag blev lite kär i en av dem (jag förälskar mig lätt, såhär runt försommaren :P), nämligen Peter. Vore jag 10 år äldre, man och gay så skulle jag skriva till honom för han verkar supertrevlig.

Annonser

Författare: camaliv

En poptant till argbigga som knarkar stickning, TV-serier samt choklad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s